MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2022-2023 mokslo metų foto galerija / GERI DARBAI MUS AUGINA

Artėja šv. Kalėdos - stebuklų metas. Mokyklos bendruomenė nusprendė sukurti šventinį, šiltą Kalėdinį stebuklą ukrainiečių kariams ir vaikučiams, savanoriškai prisidėdami prie kilnios akcijos „Kalėdinė dovana Ukrainos didvyriui ir vaikučiui“. Akcijos organizatoriai Lietuvos karių asociacijos „Keliautojų klubas“.
Mokyklos vadovai nuoširdžiai dėkoja Jonavos rajono Ruklos Jono Stanislausko mokyklos – daugiafunkcio centro bendruomenei (mokytojams, mokiniams, tėveliams, aptarnaujančiam personalui ir skyriaus lopšelio/ darželio „Pušaitė“ bendruomenei) už atvirą, gerą širdį ir mielas dovanėles Ukrainai, linkėdami Stiprybės, Vienybės, Sveikatos ir Taikos.
Artėja šv. Kalėdos - stebuklų metas. Mokyklos bendruomenė nusprendė sukurti šventinį, šiltą Kalėdinį stebuklą ukrainiečių kariams ir vaikučiams, savanoriškai prisidėdami prie kilnios akcijos „Kalėdinė dovana Ukrainos didvyriui ir vaikučiui“. Akcijos organizatoriai Lietuvos karių asociacijos „Keliautojų klubas“. Mokyklos vadovai nuoširdžiai dėkoja Jonavos rajono Ruklos Jono Stanislausko mokyklos – daugiafunkcio centro bendruomenei (mokytojams, mokiniams, tėveliams, aptarnaujančiam personalui ir skyriaus lopšelio/ darželio „Pušaitė“ bendruomenei) už atvirą, gerą širdį ir mielas dovanėles Ukrainai, linkėdami Stiprybės, Vienybės, Sveikatos ir Taikos.